10 miljoen sterren! 

Meer dan 5 sterren kunnen we helaas niet geven. Daarom delen we graag waarom we er meer zouden willen geven. Vanaf het moment dat wij Eva gevraagd hebben om onze babs te zijn, was ze onwijs enthousiast. Op een later moment stelde ze vragen over de ceremonie waar wij nooit aan zouden denken, maar die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat het echt ‘onze ceremonie’ werd. De mannen liepen op met “Rocky” op de achtergrond en we hebben elkaar een brief overhandigd tijdens de ceremonie waarbij we een klein stukje hebben voorgelezen. Dit bleek onze manier. Op het laatste moment nog een verandering doorvoeren? De warmte, vriendelijkheid en flexibiliteit van Eva maakte dat Riekele het aandurfde ’s ochtends van muziek te wisselen en Eva hierop inspeelde. Tijdens de ceremonie wist Eva ogenschijnlijk gemakkelijk iedereen mee te nemen in ons verhaal en iedereen te betrekken en zich op zijn/haar gemak te laten voelen door haar open, enthousiaste, warme, oprechte voorkomen. Ogenschijnlijk gemakkelijk, want dat er veel voorbereiding, werk en toewijding aan vooraf ging, dat is aan alles te merken. Het liefdevolle tasje met een hele mooie inhoud (o.a. trouwakte en inbreng van vrienden) dat we meekregen is hier een voorbeeld van. De afsluiting met een gedicht voor ons van haar, zo mooi! Door Eva werd het een ceremonie van iedereen, waar lang over nagepraat is! Wij zijn meer dan dankbaar voor deze onbeschrijflijke momenten. Het was rond… en hoe!

(Riekele en Ylke – september 2023)


Lieve Eva… In de aanloop naar de ceremonie kregen we van jou een behoorlijke vragenlijst. Die we samen maar ook apart van elkaar mochten beantwoorden. Dit vergde wel even wat denkwerk, maar was zo leuk en bijzonder om te doen. Ook het persoonlijke gesprek, wat we voorafgaand aan de bruiloft hadden, was heel plezierig en ongedwongen.
25 mei 2023, de dag waar we zo naar toe hadden geleefd, was een feit. Op een toplocatie, boerderij de ‘Oude Linde’. Er was live muziek, al onze naasten waren aanwezig, de weergoden waren ons heel gunstig gezind en de vogels floten vrolijk. Om 13.30 uur was het moment daar, wij – Noëlle & Robert – zagen elkaar in onze bruidskleding op locatie pas voor het eerst, een magisch en onvergetelijk moment. Nadat we elkaar van top tot teen hadden bewonderd, begon je de ceremonie… En wat heb je de ceremonie prachtig geleid. Heel natuurlijk, ontspannen, enthousiast en zo ontzettend persoonlijk. Jij hebt van onze schrijfsels en gesprek met jou echt ‘ons’ verhaal gemaakt. Dat was zo bijzonder. Kortom, als we de bruiloft weer opnieuw zouden doen, dan zou jij zonder twijfel weer onze BABS mogen zijn. En dank je wel dat mede dankzij jou de dag onvergetelijk was… Groetjes, Noëlle & Robert

(Noëlle en Robert – juni 2023)


Eva, wat zijn wij blij dat jij onze BABS was! Het voelde meteen vertrouwd en warm aan. Je had snel door hoe wij zijn als stel en kon dat mooi persoonlijk verwoorden. De gasten vonden je toespraak ook erg mooi en passend.
Het contact verliep ook erg soepel. Je bent zelfs vanuit Doetinchem helemaal bij ons thuis langs gekomen in Hilversum. Bedankt!

(Els en Felix – februari 2023)


Mede dankzij Eva is deze dag voor ons een dag om nooit meer te vergeten. In de voorbereiding hebben we al heel veel mooie momenten gedeeld, met een traan en een lach. Samen met elkaar op zoektocht gaan naar hoe de ceremonie eruit gaat zien. Dan is het natuurlijk altijd de vraag hoe komt dit tot uiting bij de ceremonie. Het had voor ons niet beter gekund! Eva heeft echt naar ons geluisterd, maar heeft dit op haar eigen unieke manier vorm gegeven. Liefdevol, warm, met humor en uniek dat is hoe wij onze ceremonie hebben ervaren. Een en al herkenning voor ons en onze gasten! Lieve Eva, bedankt voor de fantastische ceremonie.

(Leo en Marieke 2022)


Ook van ons krijg jij een dikke 5 sterrenreview! Onze gasten vroegen of jij een bekende was van ons, omdat het verhaal zo persoonlijk was en de manier waarop je met ons omging. Mooi compliment toch?Dit is ook precies hoe het voor ons voelde. We vinden het enorm knap hoe je je hebt in kunnen leven in alle informatie die je van ons, maar ook van onze familie hebt gekregen. Je hebt een verhaal geschreven waar wij ons volledig in herkennen. Wat hebben we gelachen en wat was het mooi om te horen. Gaaf dat we van jou later nog, mooi ingepakt en wel, de trouwrede hebben ontvangen (inclusief de woorden die onze families over ons hebben geschreven). Onwijs leuk om terug te lezen. Dank voor je prachtige trouwrede, het persoonlijke contact en dat je onze dag compleet hebt gemaakt. Je bent een topper!

(Noortje en Tom 2022)


Toen we jouw verhaaltje voorbij zagen komen dachten we dit is precies wat voor ons. Met het kennismakingsgesprek was de klik er meteen. Je nam de tijd om naar ons verhaal te luisteren, wat af en toe een beetje af week haha.. Maar wat hebben we tussendoor gelachen. In de uren dat je bij ons was, had je snel door hoe wij in elkaar zitten. Dit heb je later vol enthousiasme, humor en liefde verteld tijdens de ceremonie. We hebben er echt ontzettend van genoten en raden jou iedereen aan! Bedankt voor de mooie bijdrage aan onze dag.

(Gertjan en Melanie 2022)


“Op een zomerse middag in de Achterhoek heeft Eva ons tot man en vrouw verklaard. Als voorbereiding hadden we een uitgebreid gesprek gevoerd over onze mooiste herinneringen, vervolgens hebben we foto’s en onze liefdesbrieven gedeeld via mail. We hadden goed besproken wat we graag wel en niet terug wilden horen op de ceremonie, en Eva heeft zich hier uiterst zorgvuldig aan gehouden en wist anekdotes tot in detail op een levende manier te vertellen. Het was ongelooflijk leuk om al deze dingen samengevat te zien in Eva’s speech die ze vol liefde en enthousiasme presenteerde. Meerdere van onze gasten vertelden uit zichzelf hoe leuk ze Eva als buitengewoon ambtenaar vonden, een groot compliment aan haar dus. Mede dankzij Eva’s creativiteit, inlevingsvermogen en flexibele houding ervoeren we onze bruiloft als buitengewoon prachtig. Wij zouden ieder trouwend stel een ambtenaar zoals zij gunnen!”

(Mauk en Minxia 2021


Wat vonden we het leuk dat jij onze trouwambtenaar was. We hebben zo gelachen, je hebt het super mooi en leuk gedaan! Heel veel leuke reacties gehad en vooral van veel mensen gehoord dat ze ons helemaal herkennen in wat je vertelde, heel erg leuk. Dus nogmaals super bedankt!!

(Diederik en Marlinde 2021)


“Hoe zijn we op het idee gekomen om jou te benaderen, we waren op zoek naar een trouwambtenaar met humor, in eerste instantie zochten we (ik) naar een bekende van tv Dirk Zeelenberg, daar hadden we ook contact mee gezocht, maar hij had die dag al een andere bruiloft staan. Was aan de ene kant jammer, maar andere kant vroeg hij ook wel de hoofdprijs, dus de teleurstelling was minder groot, maat tsja wat nu …na heel wat gegoogled te hebben en gesprekken hier en daar met vrienden naar wat we zochten, zei een vriendin ineens, ik weet misschien wel iemand van mijn zoons voetbal. En zo zijn we in contact gekomen met jou. Het eerste gesprek was meteen goed, naar ons idee klikte het meteen, en vonden het meteen leuk om jou als trouwambtenaar op onze bruiloft te hebben. Ondanks de coronatijd lieten we ons niet kisten en lieten we de bruiloft gewoon doorgaan, gelukkig vond je dat geen probleem, en kwam terug om met ons in gesprek te gaan over de verhaallijn die je gaat vertellen tijdens de ceremonie, je nam het gesprek op, wat een gemoedelijke en gezellig gesprek was met veel gelach wat uiteindelijk 3 uur duurde. Maar wat vonden we het gezellig. Je had alles super geregeld zelfs toen we een andere gemeente in ondertrouw moesten omdat we de locatie hadden veranderd vond je dat geen probleem, en dacht met ons mee. Al met al heb je op onze bruiloft een prachtige ceremonie neergezet met een lach en een traan zoals jij dat zo mooi zegt, en hebben wij ontzettend genoten, zelfs mam was er van ontroerd, ze vond het een heel mooi verhaal zei ze (gelukkig dat ze alles had meegekregen via een tolk). Het was echt een heel bijzondere dag waar jij een grote bijdrage aan hebt geleverd, daar zijn we je ontzettend dankbaar voor”.

(Agnes en Jeroen 2020)


Wij en onze gasten hebben genoten van jouw speech. Je hebt er veel complimenten over ontvangen. Hele passende tekst, je hebt er echt moeite voor gedaan. Heel heel erg bedankt! Wij hebben enorm genoten van de ceremonie!
De kinderen ook natuurlijk, geweldig leuk dat ze met de hamer mochten slaan en tijdens de ceremonie naast jou mochten zitten.

(Joris en Maya 2019)


Wij vonden je toespraak zo mooi en wij niet alleen, veel lof van iedereen waarin ze veel herkenden van ons. Zo mooi persoonlijk heb je het gebracht, dat mede door jou dit voor ons een  heel bijzonder moment was. Nogmaals dankjewel!!!

(Ronnie en Anja 2019)